Kylian Mbappe odbio je Real Madrid: Pročitajte zašto!

Foto: AS Monaco

Napadač AS Monaca Kylian Mbappe donio je odluku koja je uvelike iznenadila nogometnu Francusku – imao je ponudu slavnog Real Madrida, razgovarao je s Zinedineom Zidaneom, ali je odbio veliki klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zašto sam izabrao Monaco, a ne Real Madrid? Jednostavno je – htio sam ostati u svojoj zemlji”, rekao je igrač koji je za AS Monaco debitirao prije malo više od godinu dana u dobi od 16 godina i 347 dana, a nekoliko mjeseci kasnije je zabio prvijenac u dobio od 17 godina i 62 dana.

“Thierry Henry je ispisao svoju povijest, ja želim svoju. Drago mi što mnogi misle da ću biti poput njega, nadam se da ću na kraju moći reći da sam imao bolju ili barem istu karijeru kao on”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.