LA Clippersi izbacili branitelje naslova San Antonio Spurse

Foto: fah

Košarkaši LA Clippersa plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije NBA lige nakon što su noćas u odlučujućoj, sedmoj utakmici, na domaćem terenu svladali branitelje naslova San Antonio Spurse sa 111-109, te su seriju zaključili sa 4-3 u pobjedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je odlučena u uzbudljivoj završnici, a junak susreta bio je playmaker Clippersa Chris Paul. Naime, osam sekundi prije kraja centar San Antonia Tim Duncan je pogodio dva slobodna bacanja za izjednačenje 109-109. No, odlazak u produžetak spriječio je Chris Paul, koji je sekundu prije isteka vremena pogodio iz nemoguće situacije i odveo Clipperse u polufinale Zapada, gdje ih čekaju Houston Rocketsi.

Chris Paul je ubilježio 27 poena i 6 asistencija, a odličan je bio i Blake Griffin sa 24 koša, 13 skokova i 10 asistencija. Kod San Antonija najbolji je bio Tim Duncan sa 27 poena i 11 skokova, dok je Tony Parker ubacio 20 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.