Labrović: Nikog se ne bojimo, imamo kvalitetu

Foto: Drago Sopta/HNS

Nediljko Labrović jedan je od trojice hrvatskih vratara među Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Rijeke ističe zdravu konkurenciju kao bitan segment na svakom velikom natjecanju.

“Odnos nas vratara je jako dobar, jedni drugima smo zdrava konkurencija. Guštamo provoditi zajedno vrijeme na terenu, mogu sve pozitivno pričati o našem odnosu”.

Nova himna hrvatske reprezentacije svidjela se i Nediljku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predivna pjesma, puni energijom i baš onako nabrijava za svaku utakmicu, vjerujem da će nas u Njemačkoj nositi do pobjeda”.

O skupini na Euru…

“Zahtjevna je, ali imamo kvalitetu i nikoga se ne bojimo, u sve ulazimo spremni”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O novom velikom natjecanju s Vatrenima poslije Lige nacija…

“Čast mi je biti u krugu ovih igrača i ovog stožera, svaki poziv, svake pripreme su bitne. Samim time što mi je drugo veliko natjecanje, osjećam još veću čast i potrebu dokazati se svima u reprezentaciji”.

O konkurenciji…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek želiš biti tu, dio reprezentacije, ali sva četiri vratara u krugu reprezentacija su vrlo kvalitetna. Slijedi dokazivanje na utakmicama i treninzima. A sve se zna, na kraju odlučuju stožer i izbornik”.

O budućnosti u klubu…

“O tome će odlučivati ljudi iz kluba i moj agent, to je na njima. Moj je fokus sada samo reprezentacija”.

Rijeka po prvi put u povijesti ima tri igrača na velikom natjecanju…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je dokaz dobrog rada u Rijeci, homogenosti grupe unutar svlačionice. Svi koji smo pozvani osjećamo se dobro, vjerujemo da se možemo dokazati na treninzima. I drago mi je što smo čak trojica na Europskom prvenstvu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.