LeBron i Davis srušili rekord Kobea i Shaqa u Los Angeles Lakersima

Foto: NBA Twitter

Los Angeles Lakers su pobjedom 131:122 nad Trail Blazersima s ukupnih 4:1 prošli u polufinale doigravanja na Zapadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U povijest ove momčadi upisali su se LeBron James i Anthony Davis. Naime, LeBron je ostvario triple-double s 36 koševa te po 10 skokova i asistencija, dok je Anthony Davis bio najefikasniji na utakmici s 43 koša.

LeBron je postao prvi igrač Lakersa nakon James Worthyja 1988. koji je u play-offu ostvario triple-double s 35 koševa, a s Davisom je postao prvi igrač Lakersa koji je na istoj utakmici doigravanja ubacio po 35 koševa nakon Kobea Bryanta i Shaquillea O’Neala 2002. Njihove su brojke čak i nadmašili, Kobe i Shaq su prije 18 godina ubacili 36 i 35 koševa, a Davis i LeBron sada su zabili 43 i 36 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.