Legenda Arsenala kritizirala Modrića: ‘On mora preuzeti odgovornost’

Berlin, 15.06.2024. - Utakmica 1. kola skupine B nogometnog Europskog prvenstva između Hrvatske i Španjolske. Na fotografiji Luka Modrić. foto HINA/ Damir SENČAR/ es

Hrvatska nogometna reprezentacija, kao što vjerujemo već i vrapci na grani znaju, remizirala je protiv Albanije (2:2) u drugoj svojoj utakmici Europskog prvenstva. Vatreni su izjednačujući gol primili u posljednjim trenucima utakmice, da takvog kiksa nije bilo Hrvatska bi već sada, vrlo vjerojatno, slavila prolaz u osminu finala Eura. Ovako? Ovako nam treba pobjeda protiv Italije, iako nam u nekom ludom raspletu, koji je najmanje realan, može biti dovoljno dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je protiv Albanije odigrala stvarno stravično prvo poluvrijeme, možda čak i gore od onoga protiv Španjolske kada smo u prvih 45 minuta primili tri gola. Vatreni su u zaostatak od jednog gola došli u 11. minuti, kada je Jasir Asani ubacio s desnog krila, a Qazim Laci je ostao sam na petercu i glavom provukao loptu ispred Dominika Livakovića. Dojam je kako je hrvatski golman mogao i bolje reagirati.

Jedna od legendi Arsenala, Wright, pridružila se vojsci kritičara na račun Luke Modrića. Naime, Wright smatra da je krivac za gol Albanije kapetan hrvatske reprezentacije te smatra da je Modrić trebao ispratiti Lacija kod gola Albanaca.

“On mora preuzeti odgovornost, a umjesto toga je samo ispratio Lacija i to nitko nije primijetio. Netko je morao preuzeti Lacija. Ne smiješ ga samo gledati jer si Luka Modrić. Isprati ga do kraja”, kazao je Wright za ITV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda bi, ako već govorimo o odgovornosti, bilo puno bolje da je Modrić kojim slučajem trčao, pretrčao, te stigao na gol umjesto Livakovića? Nitko osim Modrića u hrvatskoj reprezentaciji to nije mogao, a ni trebao napraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.