Legenda Hajduka o derbiju: ‘Dinamo će uvjerljivo osvojiti naslov, teško im se netko može ozbiljnije suprotstaviti’

Foto: fah

Hajduk će u 16:30 dočekati na Poljudu Dinamo, a svoj pogled na derbi dao je Tonči Gabrić, Hajdukova legenda i nekad sjajni vratar koji je branio mnogo derbija s Modrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dinamo igra jako dobro, oduševili su me protiv Fenerbahčea. Imaju zaista odličnog trenera Nenada Bjelicu koji je u šest mjeseci posložio mnogo toga. Modri zaista nude sliku ozbiljne momčadi koja će imati što kazati i u Europskoj ligi”, kaže Gabrić za Sportske novosti.

Ističe da Dinamo na svakoj poziciji ima alternativu.

“Kad pogledaš njihov roster, onda ti je posve jasno da praktički na svakoj poziciji imaju dva dobra igrača. Zbog toga Bjelica može rotirati momčad, odmoriti je od napornog ritma. Dinamo je, po meni, glavni favorit za osvajanje naslova prvaka, teško da im se netko može u prvenstvenoj trci ozbiljnije suprotstaviti. Držim da će uvjerljivo osvojiti naslov”, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što kaže o Hajduku?

“Dolaskom Zorana Vulića Hajduk je počeo – igrati! Vule voli igru, to se vidjelo odmah nakon što je preuzeo momčad. Definitivno je preporodio momčad. Dobro, igrao je Hajduk protiv Rudeša i Istre 1961, momčadi koje su posljednje na ljestvici, ali vidi se napredak. Pogotovo na igračima u veznoj liniji. Tako da je derbi posve neizvjestan, naročito zbog toga što je Hajduk zapeti iz sve snage jer su mu bodovi daleko važniji nego Dinamu koji će, kao što sam rekao, ionako osvojiti naslov prvaka. Hajduk bi danas mogao iznenaditi!”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.