Legenda iz devedesetih: Hristo Stoichkov žestoko kritizirao zvijezdu Barcelone

Foto: Snimka zaslona

Barcelona se sinoć vrlo dobrom igrom oprostila već u osmini finala Lige prvaka. Katalonce je poslije dvije utakmice izbacio pariški PSG. Naime, Barcelona je poražena s ukupnih 5:2 i prvi put nakon 14 godina neće igrati u četvrtfinalu najjače klupske nogometne lige na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice oglasila se i jedna od legendi Barcelone, veliki bivši bugarski nogometaš Hristo Stoichkov koji je žestoko kritizirao nogometaše Barcelone, posebno se na meti Bugarina, koji je devedesetih nosio dres Barcelone, našao francuski reprezentativac Antoine Griezmann. Legendarni Bugarin je poručio da ga je Griezmann razočarao svojim igrama otkako je došao iz Atletico Madrida. Nije mu, kazao je, jasno zašto uopće igra u prvom sastavu

“Kada god je Griezmann na terenu Barcelona igra sa deset igrača. Ako žele napraviti nešto dugoročno onda ga moraju prodati. Trincao i Braithwaite trebaju biti u ekipi, šta tu radi Griezmann”, rekao je Stoichkov, koji je, podsjetimo, s reprezentacijom Bugarske na Svjetskom prvenstvu u SAD-u 1994. godine osvojio 4. mjesto, u četvrtfinalu su izbacili Njemačku.

Barca je tada bila vrlo jaka, boje Brazila branio je igrač Barcelone Romario, koji je s Brazilom na kraju i osvojio to prvenstvo te je bio i najbolji igrač turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.