Legendarni Christian Vieri o ”novom” Juventusu: ”Imaju razoran sastav, tu je i Ronaldo, čovjek s druge planete”

Foto: Snimka zaslona

Jedan od najvećih talijanskih napadača posljednjih tridesetak godina, legendarni Christian Vieri, za talijanske  medije je govorio o ”novom”Juventusu na čelu s novim trenerom Andreom Pirlom i njegovim pomoćnikom Igorom Tudorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vieri smatra da Juventus ima odličnu momčad, a vjeruje kako će Pirlo, bez obzira na neiskustvo, uspjeti momčad prepunu zvijezda posložiti na način da ona napokon nešto značajno napravi i u Europi, odnosno Ligi prvaka.

“Juventus ima razoran sastav. Chiellinijev povratak na teren vuči će i ostale igrače. Tu je onda Cristiano Ronaldo. Čovjek s druge planete, nezaustavljiv, neuništiv.”, smatra legenda talijanskog nogometa. Vierija se ljubitelji nogometa u Hrvatskoj sjećaju iz 2002. godine sa Svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, naime, Hrvatska je u skupini igrala protiv Italije, Vatreni su slavili 2:1, iako je Vieri doveo višestruke prvake svijeta u vodstvo.

No vratimo se Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne vidim neki rizik po Juventus. Ako se osjećate trenerom, morate biti spremni u bilo koje vrijeme i na bilo kojoj razini. Istina je kako Pirlo nema iskustva, ali kao igrač je Andrea prošao sve na najvišim razinama. Ima vrlo važno iskustvo, odlično poznaje Juventusovu sredinu. Andrea Agnelli ga je odabrao kao Laporta Guardiolu. Sada je sve na njemu. Svjestan je da će uvijek imati jaku momčad i klub strukturiran za pobjedu”,  komentirao je Vieri Pirolovo imenovanje za šefa stručnog stožera.

Na kraju je Vieri komentirao i Edina Džeku, odnosno činjenicu da bosansko – hercegovački nogometaš već duže vrijeme dolazi u Juventus, konačno je navodno transfer pred realizacijom.

“Na kraju, sa Džekom ili nekim drugim napadačem te kvalitete bili bi na ivici savršenstva”, zaključio je Vieri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vieri je u svojoj bogatoj karijeri igrao, između ostaloga, u Juventusu, Laziju, Interu, Milanu, Atleticu, Atalanti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.