Legendarni nogometaš nahvalio Hrvatsku i poslao poruku Srbima: ‘Žao mi je…’

epa06569056 Portuguese former soccer player Luis Figo (L) and his wife Helen Svedin (R) arrive at the 2018 Laureus World Sports Awards in Monaco, 27 February 2018. The annual Laureus Awards are held to honor people whom make a notable impact and remarkable accomplishments in the world of sport throughout the year. EPA/SEBASTIEN NOGIER

Legendarni nogometaš Luis Figo u jednom je razgovoru govorio o hrvatskom kapetanu Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Divim se Luki i na svemu što je napravio, on je moj prijatelj. Ali, sada mora zaboraviti na Svjetsko prvenstvo i sve što je napravio. Život se nastavlja i mora pred sebe staviti nove ciljeve. Hrvatska je jedna od najboljih reprezentacija u Europi. A Davor Šuker mi je također prijatelj”, poručio je.

Govorio je i o reprezentaciji Srbije koja je poražena od Portugala u kvalifikacijama za Euro.

“Žao mi je zbog mojih srpskih prijatelja. Portugal je bio bolji i sretan sam zbog rezultata. Nama je bilo važno da pobijedio i sada ovisimo sami o sebi. Uvijek je teško igrati u Beogradu”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.