Legendarni trojac Bayerna izlazi pred medije: Hoće li podržati Kovača ili?

Foto: fah

Hrvatski stručnjak Niko Kovač na klupi Bayerna danima se već nalazi na udaru jer je klub već četiri utakmice zaredom bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da Bayern u subotu igra utakmicu protiv Wolfsburga u gostima. Tom će se prigodom javnosti obratiti Niko Kovač, a sat vremena na toga Uli Hoeneß, Karl-Heiz Rummenigge i Hasan Salihamidžić.

Medijima je ovo posebno zanimljivo jer je ovaj trojac zadnji put izašao pred novinare kad su za novog trenera postavili Juppa Heynckesa.

Spomenimo da predsjednik kluba, Uli Hoeness tvrdi kako stoji iza svog trenera i da nema namjeru dovoditi nikog drugog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi stojimo uz njega kao jedan! Nije bitno što se trenutačno događa, ali nije bitno niti ono što će se događati u idućih nekoliko tjedana. Branit ću Niku Kovača do smrti. Imamo savršeni odnos i situacija je mirna. Niti u jednom trenutku nisam pomislio o smjeni”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.