Leko: Hvala narodu, ovo me podsjeća na 2001.

Foto: fah

Hajduk je osvojio Hrvatski nogometni kup pobjedom nad Šibenikom na Rujevici. Nakon utakmice, treneri i igrači saželi su dojmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zasluženo za Hajduk, mislim da se Šibenik jako dobro borio, da smo bili organizirani i da im nismo puno toga dali. Šteta za moju ekipu, mislim da smo zaslužili odigrati barem 120 minuta, rekao je trener Šibenika u razgovoru za Hrvatski radio Damir Čanađi koji je poručio da je atmosfera bila odlična, a posebno je pohvalio Funcute.

Trener Hajduka Ivan Leko.

– Nije bilo lagano, mislim da se igra za rezultat, imali smo dosta šansi. Svaka čast momcima, zadnja dva mjeseca su igrali jako ozbiljno, zasluženo su osvojili Kup. Hvala narodu što je došao, ovo me podsjeća na Varaždin 2001. godine, rekao je trener Hajduka Ivan Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je velika stvar za mene, u klubu sam cijeli život, ovdje sam došao s dvije godine. Nema ljepše nego nešto osvojiti sa svojim ljudima, dodaje.

– Velika stvar, već drugi put smo osvojili za redom. Baš smo sretni. Ovi navijači nisu normalni, došli smo u Rijeku kao da smo doma, istaknuo je Emir Sahiti.

– Htio sam osjećaj pokloniti nekom drugom. Opet je lopta došla do mene, nitko sretniji od mene. Obranili smo Kup, rekao je strijelac prvog gola Dario Melnjak, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.