LEN Kup: Zagrebačka Mladost i splitski POŠK remizirali

Foto: fah

U susretu 1. kola skupine E drugog kruga kvalifikacija Kupa LEN na bazenu uz Savu hrvatski predstavnici, zagrebačka Mladost i splitski POŠK igrali su 8-8 (3-2, 4-3, 0-1, 1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dva gola za Mladost postigli su Luka Bukić i Ivan Zović, dok su dvostruki strijelci za POŠK bili Ivo Begović, Andro Franičević i Marin Borovčić.

U drugom susretu 1. kola talijanski Posillipo je svladao mađarski BVSC-Zuglo sa 12-8.

U 2. kolu u subotu igraju POŠK – Posillipo (17.30 sati) i Mladost – BVSC-Zglo (19 sati), dok će u 3. kolu u nedjelju igrati BVSC-Zuglo – POŠK (10.30 sati) i Posillipo – Mladost (12 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u sljedeći krug Kupa LEN izborit će dvije prvoplasirane momčadi s ovoga turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.