Leonardo o sudbini Neymara i Mbappea: ‘Blizu smo dogovora’

epa08873050 Paris Saint Germain's Alessandro Florenzi (R) gives thumbs up to his teammate Neymar Jr (L) for offering a penalty to Kylian Mbappe (C) during the UEFA Champions League group H soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and Istanbul Basaksehir at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, 09 December 2020. EPA/IAN LANGSDON

Iako se ljetni prijelazni rok približava još uvijek nije poznata sudbina dvije najveće zvijezde PSG-a, dakako, mislimo na Neymara i Kyliana Mbappea. Direktor PSG-a, kluba koji je sinoć u Muenchenu slavio u četvrtfinalu Lige prvaka protiv aktualnog prvaka Europe, Bayerna, Leonardo, govorio je o budućnosti spomenutih zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Leonardo je dao intervju za talijanski Sky te je, između ostaloga, kazao:

“Mislim da smo blizu dogovora, koji će sve učiniti sretnim. Uskoro ćemo objaviti više informacija kada je u pitanju situacija oko Mbapepa i Neymara”, rekao je Leonardo, ali i odgovorio na pitanje novinara oko eventualnog transfera Gianluigija Donnarumme u PSG.

“Donnarumma? Nećemo govoriti o transferu, Navas je sjajan”, bio jasan Leonardo. A da je Navas sjajan potvrdio je sinoć protiv Bayerna kada je PSG slavio 3:2, a golman PSG-a je branio doista sjajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.