Levante šokirao Atletico Madrid, igrao i Vrsaljko

epa09763585 Levante's Gonzalo Melero (L) scores the 1-0 lead during the Spanish LaLiga soccer match between Atletico Madrid and Levante UD in Madrid, Spain, 16 February 2022. EPA/Juanjo Martin

U odgođenom susretu 21. kola španjolskog nogometnog prvenstva “fenjeraš” Levante je na gostovanju šokirao Atletico Madrid porazivši aktualnog prvaka s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke zabio je Gonzalo Melero u 54. minuti postavši prvi igrač Levantea koji je u jednoj sezoni zabio pogodak Real Madridu, Barceloni i Atletico Madridu.

Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko igrao je za Atletico od 65. minute.

Na ljestvici vodi Real Madrid s 54 boda, slijede Sevilla s 50 i Real Betis s 43. Barcelona je četvrta s 39 bodova, ali s utakmicom manje, dok je Atletico peti s 39 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Levante je i dalje posljednji s 14 bodova, deset manje od zone spasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.