Lewandowski traži pojačanja od uprave Bayerna

Foto: fah

Napadač njemačkog bundesligaša Bayerna Robert Lewandowski (30) zatražio je od vodstva njemačkog prvaka da dovedu kvalitetne igrače koji bi pojačali momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Nike Kovača je u subotu izgubila od Borussije Dortmund (0-2) u njemačkom Superkupu, a nakon utakmice poljski napadač je poručio kako bi vodstvo kluba trebalo osnažiti momčad.

“Mladi igrači na klupi imaju potencijal, ali ponekad vam treba pravo pojačanje, netko tko može pomoći ekipi,” kazao je Lewandowski.

Za razliku od Borussije koja se ovoga ljeta pojačala, Bayern je angažirao defanzivce Benjamina Pavarda i Lucasa Hernandeza, dok su klub napustili Arjen Robben, Franck Ribery, James Rodriguez, Mats Hummels i Rafinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lewnadoski je prozvao upravu i tijekom američke turneje.

“I dalje isto mislim. Protiv Borussije se moglo vidjeti što bi značilo da imamo pravo pojačanje spremno za nastup,” dodao je Poljak.

Posljednjih se dana nagađalo kako bi Leroy Sane mogao preseliti iz Manchester Cityja u Bayern, no ‘Građani’ ga žele zadržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izgubili smo našu igru. Mogli smo pobijediti Borussiju, ali smo napravili previše jednostavnih grešaka. Nakon što smo primili drugi gol, nismo bili 100 posto uvjereni da se možemo vratiti. Mislim da je to ista greška iz prošle sezone,” naveo je Lewandowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.