Lewandowski: Žena mi je nutricionistica i slaže mi prehranu – za doručak nekad pojedem i biftek

Foto: Instagram

Robert Lewandowski, Poljak koji je zabio 106 golova u zadnjih 146 utakmica za Bayern otkriva i kako za doručak pojede odrezak te kako se više puta kladio u 50 eura sa svojim bivšim menadžerom Jürgenom Kloppom koji, kad je počeo gubiti, više nije htio igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Živo pravi sportski život – izvan terena nema izlazaka i opijanja. Za to se posebno brine njegova žena Anna, uspješna karatistica i treća na svijetu 2009. godine. Ona je nutricionistica s četiri napisane knjige na tom području.

” Kad si napadač, igraš protiv vrhunskih braniča. A oni te bacaju, guraju… Moram biti jak i zato treniram u teretani i radim na svom tijelu. Doručak? Ponekad jedem žitarice, ponekad jaja, a ponekad biftek. Nemam nekakvu posebnu dijetu i bolje je tako”, kaže on i otkriva kako su mu jedini problem bili slatkiši: “Prije tri ili četiri godine svaki dan sam morao jesti slatkiše. Baš sam bio slab na njih. Nekako sam to uspio izbaciti i sad ih više uopće ne jedem. Kad ih vidim, samo okrenem glavu. Ponekad malo tamne čokolade, ali to je sve”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.