Liga nacija: Hrvatska protiv Engleske na praznom stadionu, a sve zbog svastike!

Foto: fah

Hrvatska će prvu utakmicu u Ligi nacija igrati bez gledatelja. Bez obzira na kojem će se stadionu igrati – Engleska će gostovati pred praznim hrvatskim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazna dolazi zbog svastike, kada se na terenu Poljuda 2015. godine uoči kvalifikacijske utakmice Hrvatske i Italije za Euro 2016. pojavila – Hrvatska je kažnjena s dvije domaće utakmice pred praznim tribinama.

Još je jedna takva ostala, nakon što je prva odrađena protiv Bugarske. Osim utakmica bez gledatelja Uefa je kaznila HNS oduzimanjem jednog boda, sto tisuća eura te dvije domaće utakmice u Uefina natjecanjima bez gledatelja.

Podsjetimo, unatoč obećanjima Ranka Ostojića, tadašnjeg minstra unutrašnjih poslova u SDP-ovoj Vladi Zorana Milanovića – policija niti više od 2 godine kasnije?? –  nema sumnjivce. Iako je počinitelje snimila i jedna od 80-tak nadzornih kamera. Zanimljivo, lica sa snimke i dalje su mutna,  a obećana tehnička intervencija koja bi razbistrila obrise osoba koje su prskanjem trave kemikalijama stvorile oblik kukastog križa očito nije urodila plodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je sadašnji ministar Davor Božinović rekao kako je tražio da se intenzivira rad na tom slučaju čim je došao na čelo ministarstva.

„Vjerujem da će se to riješiti u dogledno, to jest u skoro vrijeme. Znam da je posebna ekipa provela cijeli niz radnji gdje je analizirala sve pa tako i postupanje policije“, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.