Liga prvaka: PSG i Chelsea u polufinalu, Kovačić zbog ozljede nije igrao

epa09133533 Paris Saint Germain's Julian Draxler (C) and Bayern's Joshua Kimmich (R) in action during the UEFA Champions League quarterfinal second leg soccer match between Paris Saint-Germain and FC Bayern Munich, in Paris, France, 13 April 2021. EPA/IAN LANGSDON

Nogometaši PSG-a i Chelsea izborili su plasman u polufinale nogometne Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je izgubio od Bayerna s 0-1, ali je prošao dalje jer je u Münchenu slavio s 3-2. Pobjedu Bavarcima donio je Maxim Choupo-Moting golom u 40. minuti.

Francuski prvak će u polufinalu igrati protiv boljeg iz sutrašnjeg susreta Borussije Dortmund i Manchester Cityja.

Chelsea je u uzvratu izgubio od Porta s 0-1. No, u prvom su susretu pobijedili s 2-0 golovima Masona Mounta (32) i Bena Chilwella (85), a obje utakmice igrane su u Sevilli. Porto je pobjednički gol zabio u četvrtoj minuti nadoknade, a strijelac je bio Mehdi Taremi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić nije nastupio za Engleze nakon što se ozlijedio na posljednjem treningu.

Chelsea će u polufinalu igrati protiv pobjednika sutrašnjeg susreta između Liverpoola i Real Madrida, a “Kraljevski klub” je u prvom susretu u Madridu pobijedio s 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.