Liga prvaka se vraća spektaklom na Nou Campu

Foto: fah

Nakon zimske, ne baš duge, pauze vraća se najjačka klupska nogometna liga na svijetu, Liga prvaka. Na rasporedu su utakmice finala Lige prvaka, i odmah na startu spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U središtu pozornosti je utakmica između Barcelone i PSG-a na Nou Campu, bez obzira što to donedavno i ne bi bio slučaj ovog puta favorit za prolaz je, dakako, europski doprvak, ekipa francuskog PSG-a. Iako, momčad koja ima Lionela Messija bez obzira na formu nikad nije za otpis.

Uoči utakmice kroz medije su provlače i neke tenzije koje se vezuju uz ovaj dvoboj, koji bi bio spektakularniji u neko ”normalno” vrijeme, vrijeme izvan korone i histerije izazvane pandemijom koronavirusa. Tenzije se, dakako, odnose na činjenicu da se sve glasnije govori o dolasku Lionela Messija u Pariz već ovog ljeta.

Utakmica je na rasporedu od 21 sat, španjolski mediji već su objavili i moguće sastave obje momčadi. Naravno, igrač koji je kao pojačanje došao na Nou Camp, a koji zapravo gotovo da i ne igra. bosansko – hercegovački reprezentativac Miralem Pjanić, ponovno će grijati klupu katalonske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatni sastav Barcelone: Ter Stegen, Dest, Mingueza, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, Pedri, Dembele, Griezmann, Messi.

S druge strane u PSG-u nema najboljeg igrača i vjerojatno najveće zvijezde, Brazilca Neymara.

Vjerojatni sastav PSG-a: Navas, Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa, Verratti, Paredes, Gueye, Sarabia, Mbappe, Icardi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.