Liga prvaka: Vaterpolisti Juga uvjerljivo poraženi na gostovanju kod Pro Recca

Foto: fah

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja poraženi su na gostovanju kod Pro Recca 5-9 u susretu 9. kola B skupine Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jug CO je doputovao u Genou s nadom u osvajanje barem jednog boda kojim bi Dubrovčanima osigurao drugo mjesto u skupini. No, nažalost nisu uspjeli u tome. Odabranici Vjekoslava Kobešćaka dobro su se držali do sredine treće četvrtine i rezultata 3-3. Tada je talijanski sastav načinio seriju 4-1 i praktički razriješio pitanje pobjednika. Do kraja utakmice Pro Recco je rutinski održao vodstvo i na koncu pobijedio 9-5.

Domaćine su do pobjede predvodili hrvatski vaterpolist Sandro Sukno s tri gola, dok je Aleksandar Ivović zabio dva pogotka. Kod Juga dva gola je postigao Luka Lončar, dok su po jedan pogodak postigli Loren Fatović, Pavo Marković i Felipe Perrone.

Pro Recco je ovom pobjedom povećao prednost na ljestvici i sada ima 27 bodova, Jug CO je drugi sa 17 bodova, dok je Eger treći s dva boda manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.