Liječnik koji je porodio Janicu: ‘Ona i sin su dobro, trebali bi za pet dana izaći iz bolnice’

Foto: fah

Janica Kostelić rodila je sina – malenog Oskara. Rodila je tijekom novogodišnjeg jutra oko 11 sati u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rodio se dječak koji je dug 48 centimetara i težak 2750 grama. Oboje su dobro i Janica bi trebala za pet dana izaći iz bolnice”, rekao je za Jutarnji list dr. Mihajlo Strelec.

“O Janici mogu reći samo sve najbolje. Cijelo vrijeme bila je strpljiva i hrabra, uostalom svi je znamo i kao takvu sportašicu”, kaže prof. dr. Velimir Šimunić koji je vodio najveći dio Janičine trudnoće.

Janica inače 5. siječnja slavi 37. rođendan. No, kako je rodila carskim rezom vjerojatno će ga proslaviti u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.