Lijepe scene na Poljudu i prije utakmice s Rusima: Evo kako se navijači pripremaju

Split, 13.11.2021. - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije pred utakmicu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo protiv reprezentacije Rusije. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Na Poljudu se sprema spektakl na utakmici Hrvatske i Rusije u nedjelju od 15 sati. Utakmica je odlučujuća za direktan plasman u Katar na SP. Rusima je i bod dovoljan, Hrvatskoj igra samo pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od 30 tisuća gledatelja će pokušati pomoći Hrvatskoj da ode na Mundijal, a za 12:30 organiziran je korteo koji kreće s rive i završava na Poljudu povodom 30. obljetnice bitke za Vukovar.

Navijači su već danas izvjesili svoje transparente i tako ukrasili tribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jesmo samouvjereni, ali pokazujemo i veliki respekt prema Rusiji. Njihovi rezultati govore o njihovoj kvaliteti i Karpin radi dobar posao. No mi se ne bojimo nikoga, vjerujemo u sebe i pred punim Poljudom moramo tako igrati. Samo moramo biti strpljivi. Ako treba i do sudačke nadoknade”, rekao je izbornik Zlatko Dalić uoči utakmice, a komentar na Poljud i atmosferu koja ih čeka dao je i Luka Modrić:

“Puno mi znači igranje u Dalmaciji. Na zadnjoj utakmici sam se naježio kad smo izašli na teren. Jedva čekam utakmicu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.