Livaja: Ponosan sam na suigrače, sljedeće sezone bit ćemo još bolji!

Foto: fah

U finalu Hrvatskog kupa Hajduk je slavio 3:1 protiv Rijeke, a jednom od junaka splitske momčadi Marku Livaji ovo je bio prvi trofej u dresu splitske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ponosan sam na svoje suigrače, odigrali su veliku utakmicu, pokazali smo karakter nakon što smo gubili 1:0, nismo gubili glavu. Imamo još mjesta za napredak i vjerujem da ćemo sljedeće sezone biti još bolji, prenosi službena stranica Hajduka riječi Marka Livaje.

– Ovaj klub je stvarno zaslužio taj trofej, želim ga posvetiti svim navijačima koji su ga dugo čekali i nadam se da će sada krenuti bolja vremena za sve nas, dodao je Hajdukov najbolji strijelac.

Posebno je pohvalio suigrača Darija Melnjaka koji je preuzeo njegovu ulogu i postigao dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Melnjak je igrač koji zna zabiti gol, mi dosta u ekipi o tome pričamo, stvarno ne znam kako se on nađe u svim tim situacijama… U finalu je mogao zabiti pet golova, odličan je igrač i to stalno pokazuje, svih ovih godinu dana. Drago mi je zbog njega jer je sjajan čovjek i igrač, rekao je Livaja, najbolji strijelac Hajduka ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.