Livaja: Stvarno sam ponosan, zasluženo smo pobijedili

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Marko Livaja postigao je svoj prvijenac u dresu reprezentacije u pobjedi Hrvatske protiv Slovenije u susretu 6. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ušli smo jako dobro u utakmicu, bili smo svjesni da dvije utakmice nismo bili dobri napadački. Zasluženo smo pobijedili večeras, rekao je Livaja nakon pobjede.

Posebno je bio sretan napadač Hajduka što je prvi gol došao na Poljudu.

– Sigurno jedan od najdražih gola u karijeri, stvarno sam ponosan, ovo mi daje još više snage da se dokazujem svaki dan, rekao je Livaja te otkrio što je pričao s izbornikom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pričao sam s izbornikom, nije mi ukinuo slobodu, rekao je da pričam sa suigračima na terenu i zadovoljan sam.- Sedam bodova u tri teške utakmice, dobro sam se uklopio, znao sam već dosta igrača od prije, a ovi mladi su odlični, Hrvatska se ne mora brinuti za budućnost. Favoriti smo u sljedećim utakmicama, i nadam se da ćemo uzeti šest bodova u listopadu, zaključio je Livaja za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.