Livaković: Bila je to naša najbolja utakmica u Ligi prvaka

Foto: fah

Nakon što je Dinamo u trećem kolu Lige prvaka na kišnom i hladnom Maksimiru poražen od Seville 1:0, igru su komentorali i neki igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je zapravo dobro. Bila je to naša najbolja utakmica u Ligi prvaka. Imali smo i par prilika, ali šteta što ih nismo realizirali. Lijep osjećaj na debiju. Dogovor na svlačionici bio je da pokušamo na polukontre i kontre pa da ih probamo iznenaditi. Čak smo i uspjeli nekoliko puta, ali nažalost nismo uspjeli. U uzvratu će biti teže jer oni tamo dugo nisu izgubili, ali trudit ćemo se. Mi smo Dinamo”, rekao je Dominik Livaković.

Filip Benković imao je težak zadatak čuvati opasne napadače Seville.

“Nažalost nismo uspjeli uzeti neki bod. Bacili smo se na glavu i dali sve od sebe, ali sad se jednostavno trebamo okrenuti sljedećim utakmicama. Pred kraj smo osjetili da bi mogli napraviti nešto više, pritisnuli smo, ali nažalost nismo uspjeli. Tamo će nam biti jako teško jer su oni kod kuće vrlo jaki, nisu dugo izgubili. Nažalost, povrijedio nam se i kapetan na početku, Eto, ponosan sam što mi je trener dao kapetansku vrpcu, sada trebam još više raditi da opravdam to povjerenje trenera”, rekao je Benković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.