Petev: Odigrali smo dobru utakmicu jer svi znamo tko je Sevilla i kakve igrače ima

Foto: fah

Dinamo je u trećem kolu Lige prvaka pred tek nešto više od 6000 gledatelja na kišnom i hladnom Maksimiru poražen od Seville 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ispunili smo dobrih 95 posto taktičkih zamisli. Zahvaljujem svim igračima na borbi. Prvo poluvrijeme smo imali preveliki respekt, ali morate znati s koliko smo mladih igrača danas igrali. To je normalno za tako mlade igrače. U drugom poluvremenu smo imali i nekoliko šansi. ali nismo nismo uspjeli dati gol. Šteta što smo već na početku izgubili Antolića koji je jedan od naših najboljih igrača. No, na kraju mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu jer svi znamo tko je Sevilla i kakve igrače ima”, rekao je trener Dinama, Ivajlo Petev

“Mi moramo i u daljnjim utakmicama pokazivati što možemo i odmah vidjeti gdje griješimo pa da to znamo iskoristiti za sljedeći put. Nadam se da nećemo više toliko griješiti. Šteta što nije bilo više navijača zbog kiše, ali ovi koji su došli su svim srcem navijali za Dinamo i hvala im na tome”, zaključio je Petev.

“Jesmo li igrali predeafenzivno? Možda smo ih malo previše respektirali, ali ako se otvorite protiv Seville, oni vas ubiju!”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zašto su Pivarić i Machado bili izvan kadra? Piva ima više utakmica nego treninga, osjećao je neku bol. Isto je s Machadom. Dao sam šansu Pavičiću i Kneževiću, i to je moja odluka… Sosa je odigrao dobru utakmicu, a ima samo 18 godina”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.