Livaković i ostali igrači žale se na uvjete na Rujevici: ‘Najtežih 45 minuta u karijeri, teško je bilo ispucavati lopte…’

Foto: fah

Dinamo je pobjedom Rijeke ispao iz Hrvatskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imali smo iste uvjete i mi i oni, ali se Rijeka bolje snašla. Zabili su nam gol u prvom poluvremenu, nismo mogli odgovoriti, nije nas išlo. Dali smo sve od sebe, mislim da si nemamo što predbaciti, možemo i moramo se sada okrenuti prvenstvu i Gorici”, rekao je Mislav Oršić.

“Ovih prvih 45 minuta mi je bilo možda i najtežih u karijeri. Bilo je zaista teško ispucavati lopte. Stvarno smo se borili, ali ne možemo sada tu stati. Tužni jesmo, ali idemo dalje. Moramo se koncentrirati na utakmicu u prvenstvu i dobiti ju što uvjerljivije”, istaknuo je Dominik Livaković.

“Znali smo što nas čeka. Ovako je bilo u finalu Kupa i danas. Zasluženo smo pobijedili. Bili smo jako motivirani. Skupa s navijačima i ekipom…Bila je to zajednička snaga. Meni je ovo bio prvi put da igram u ovakvim uvjetima, ali kako je bilo nama bilo je i Dinamu”, ističe Mirko Antonio Čolak .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjetar je, čini se, nama više pasao. Promijenili smo formaciju, čekali smo svoje prilike iz kontre i polukontre, nismo puno popuštali iza. Rano se otvorilo sve s tim golom i to je bio još dodatni motiv da idemo bolje i jače. Sigurno da smo do kraja imali još šansi da se možda bolje nešto otvori, ali i ovako je dobro ispalo”, kaže Tibor Halilović.

“Ne možete znati zbog vjetra kako udariti loptu. Ona ode u out, pa te živcira, ali kada imaš volju, sve je lakše. Cijela obrana, cijela ekipa, svi su odradili sjajan posao. Nisu dozvolili da mi ozbiljniji šut dođe do gola”, rekao je Ivor Pandur, mladi golman Rijeke, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.