Livaković: Iskustva s Englezima su dobra i nadam se da će se nastaviti

Foto: fah

Hrvatski nogometaši u nedjelju otvaraju EURO protiv Engleske. Vratar “Vatrenih” Dominik Livaković komentirao je igru Engleske i tko je najopasniji u njihovim redovima na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je važnost prve utakmice.

– Jako je bitna prva utakmica turnira i svi znamo što nam znači. Jako je bitno početi turnir s pozitivnim rezultatom i nadam se da ćemo ga ostvariti, rekao je.

Iskustva s Englezima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Iskustva s Englezima su dobra i nadam se da će se nastaviti. To su sve napadači svjetske klase, ali nadam se da ćemo se dobro s njima suočiti da ćemo ih zaustaviti. rekao je.

Harry Kane je definitivno najveća opasnost prema mišljanju Dominika Livakovića.

– Igrao sam protiv Sterlinga, on je strašno brz. Teško je izdvojiti nekog da je daleko ispred svih. Odradili smo par sastanaka i mislim da smo pohvatali sve što izbornik želi i to dobro izgleda na treningu i nadam se da će biti i na utakmici, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilika u veznom redu

– Mislim da je naš vezni red bolji od njihovog i nadam se da će vezni red to dobro odraditi. Tu vidim veliku priliku za nas, naglasio je.

Igranje na Wembleyju doživljava kao velikim trenutkom svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Igram za svoju državu na velikom natjecanju i smatram kako je to najveća utakmica u mojoj karijeri.

Komentirao je i reprezentaciju Škotske.

– Sigurno da su dobra momčad kad su na Euru. Pobijedili su Srbiju koja isto ima dobre igrače i sigurno su velika opasnost. Nadam se da ćemo utakmicu riješiti u našu korist, istaknuo je, piše HRT.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.