Livaković napustio trening, Vatreni sa Slovacima bez prvog vratara?

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja s kvalifikacijama za odlazak u Katar na Svjetsko prvenstvo 2022., a loše vijesti stigle su iz tabora Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon remija u Moskvi protiv Rusije (0:0), izabranici Zlatka Dalića večeras gostuju u Bratislavi kod Slovačke. Utakmica je na rasporedu u 20.45. Rujanske kvalifikacije Vatreni će zaključiti dvobojem protiv Slovenije na Poljudu 7. rujna.

Ljestvicu skupine H predvode Hrvatska i Rusija sa po sedam bodova. Slovaci su remijem u Ljubljani protiv Slovenije (1:1) zadržali treću poziciju i za Hrvatskom i Rusijom zaostaju jedan bod.

– Čeka nas drugačija utakmica u odnosu na Rusiju, jer su iza Slovaka i nas teški susreti i naporna putovanja pa je bilo malo vremena za odmor i pripremu nove utakmice. Bit će neizvjesno i teško, ali spremit ćemo se na najbolji mogući način i pokušati osvojiti tri boda, rekao je izbornik Vatrenih Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loše vijesti iz tabora Vatrenih stigle su sinoć jer je trening morao napustiti prvi vratar Dominik Livaković koji je obnovio ozljedu mišića. Hoće li nastupiti protiv Slovaka odlučit će se nakon još jednog pregleda nekoliko sati prije utakmice. Umjesto Livakovića, izborniku Daliću na raspolaganju su Simon Sluga i Ivica Ivušić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.