Livaković oduševljen: ‘Atmosfera u Omišu je bila prekrasna”

Zagreb, 7.11.2018.- Tiskovna konferencija GNK Dinama uoèi sutrašnje utakmice 4. kola UEFA lige protiv FC Spartaka iz Trnave. Na slici vratar Dinama Dominik Livakoviæ. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ ua

Hrvatska je odnijela pobjedu 5:0 protiv NK Omiš. Dominik Livaković branio je od prve minute, kasnije ga je zamijenio Lovre Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitam Omišu 100. rođendan, lijepo je što smo nakon četiri godine opet u Dalmaciji. Atmosfera je bila prekrasna”, rekao je.

Još ne zna hoće li igrati od prve minute za deset dana protiv Walesa.
“Ne znam, do utakmice je još deset dana. Za taj susret je jedino važno da pobijedimo, nakon kiksa s Mađarskom”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.