Livaković uoči Osijeka: ‘Želimo pobijediti i odvojiti se od njih’

Foto: fah

Dinamovi prvotimci, vratar Dominik Livaković i branič Joško Gvardiol, najavili su derbi s Osijekom, koji se igra na Maksimiru u subotu u sklopu 21. kola HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nama je svaka utakmica bitna, pogotovo sad Osijek. Imamo isti broj bodova, svaku utakmicu idemo sto posto, kako protiv Istre, tako ćemo i protiv Osijeka. Treba maksimalno izvući to, rekao je Livaković.

O utjecaju skorašnjih europskih izazova na koncentraciju Modrih kaže:

– Sve misli su usmjerene na HNL i Osijek. Želimo tu utakmicu pokušati pobijediti, da se odvojimo, HNL nam je jako bitan. Bez HNL-a nema ni Lige prvaka ni Europe, tako da idemo utakmicu po utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da Dinamo raste u formi, no još nije na razini na kakvoj je bio potkraj jesenskog dijela:

– Sigurno želimo doći na razinu na kakvoj smo bili prije stanke, četiri-pet utakmica smo ostvarno odigrali vrhunski, to nam je cilj, dočekati utakmicu u takvoj formi, zaključio je Livaković, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.