(VIDEO) Liverpool dovodi još jednog tinejdžera

Foto: Snimka zaslona

Talentirani veznjak Fulhama 16-godišnji Harvey Elliott trebao bi potpisati za europskog prvaka Liverpool, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Elliotta su bili zainteresirani Real Madrid, Paris St-Germain, Arsenal i Manchester City, ali čini se da je ponuda Liverpoola bila najkonkretnija.

Elliott je u svibnju postao najmlađi nogometaš koji je zaigrao u Premier ligi, kada je u utakmici protiv Wolverhamptona ušao u igru s klupe za pričuve. Tada je imao 16 godina i 30 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog ljeta Liverpool je već doveo jednog tinejdžera, 17-godišnjeg nizozemskog braniča Seppa van den Berga iz PEC Zwollea. Za njega je platio odštetu od 1,5 milijuna eura, a sa bonusima ona bi mogla dosegnuti do pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.