Ljubičić: Ovo sam sanjao cijeli život

Foto: fah

Mladi Marin Ljubičić na početku ove sezone nastavlja tamo gdje je potkraj prošle, u kojoj je ekspresno dogurao do mlade reprezentacije, stao. Sinoć je tako na Poljudu s dva gola potopio kazahstanski Tobol, pokazavši instinkt vrhunskog golgetera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Htio bih zahvaliti svima koji su me podržali nakon prošle utakmice, nakon promašaja, i svima koji su došli na utakmicu, bez obzira na pandemiju i ostalo. Da, odigrali smo stvarno solidno, kontrolirali smo je, a oni su držali posjed, ali bili su bezopasni, vjerojatno bez ijednog šuta na gol. Mi smo tražili šansu malo iz kontri, iz nekog posjeda i zabili smo dva, rekao je Ljubičić, opisavši potom golove:

– Prvi gol? Oduzeo sam balun, dodao Sahitiju koji se izborio između dvojice igrača. Onda sam ga zvao da mi da povratnu. Čuo je, vidio, dodao i u prazan gol sam zabio… Drugi? Baš smo to pokušavali nekoliko puta na treningu. Lovrencsics je stvarno dao izvanserijsku loptu, iza tri, četiri, pet igrača došla je točno do mene. Uklizao sam i prošla je golmanu kroz noge, rekao je 19-godišnjak koji je prilikom zamjene ispraćen pljeskom:

– Baš lijepa gesta navijača. Ovo sam sanjao cijeli život!, zaključio je, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.