Ljutić nakon rezultata karijere u veleslalomu: Bilo je dosta zahtjevno

Foto: snimka zaslona

Zrinka Ljutić je osvojila četvrto mjesto u veleslalomu u slovačkoj Jasni i tako ostvarila najbolji rezultat karijere u ovoj disciplini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

aša skijašica “obranila” je četvrto mjesto iz prve vožnje, no njezin sjajan rezultat ostat će u sjeni teškog pada domaće skijašice Petre Vlhove u prvoj vožnji.

Pobijedila je Šveđanka Sara Hector ispred Mikaele Shiffrin koja je zaostala jednu sekundu i 52 stotinke.

Izvrsna Ljutić četvrta u slovačkoj Jasni, Hector slavila ispred Shiffrin

Treća je bila Alice Robinson iz Australije (+2,71) dok je Ljutić imala ukupni zaostatak od 4 sekunde i 33 stotinke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Četvrto mjesto za mene danas u Jasni, to mi je i najbolji rezultat u karijeri u veleslalomu. Stvarno sam zadovoljna kako sam uspjela odraditi obje vožnje, bilo je dosta zahtjevno. Nismo navikli da skijati po ovakvim stazama i mislim da je bilo stvarno zanimljivo vidjeti i kako neke skijašice reagiraju na to i adaptiraju se. Zato su bile veliki razmaci u vremenu, ali stvarno ću uzeti samo četvrto mjesto i ostaviti to sve iza sebe.

Kaže da je stvarno sretna i zadovoljna rezultatom.

– Sutra je slalom i nova prilika da popravim i popravim plasman i u slalomu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.