Ljutić treća, Popović peta u Špindleruvom Mlynu nakon prve vožnje!

ljutić
Foto: fah

Nakon jučerašnje pobjede Mikaele Shiffrin, danas je u češkom Špindleruvom Mlynu na rasporedu još jedan slalom Svjetskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva vožnja na rasporedu je od 9.15 sati, a druga u 12.15 uz izravan prijenos na Drugom programu i na našem portalu. Trenutačno je na prvom mjestu Amerikanka Mikaela Shiffrin (44.66 sekundi) ispred Njemice Lene Duerr (+0.67) te Hrvatice Zrinke Ljutić (+0.85). Leona Popović je na sjajnom petom mjestu s 1.23 sekunde zaostatka za vodećom.

Na jučerašnjoj utrci Popović je osvojila sedmo mjesto s najbržim vremenom druge vožnje, a Ljutić je bila 29., piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.