Ljutiti Messi: Nemam pravo na grešku. Moramo dići glave!

Foto: fah

Argentina je na rubu ispadanja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo nakon poraza 3:0 od Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je udarac, nismo ovo očekivali, a sada je vrijeme da reagiramo. Nemam pravo na grešku. Moramo dići glave. Bili smo dobri do 1:0, a onda smo izgubili glavu”, rekao je Lionel Messi pa dodao:

“Novi je trener, treba stpljenja za njega, ali i momčad. Moramo se ujediniti da izađemo iz ovih g*****. Sve je na nama.”

Pred Argentinom je sad domaća utakmica protiv Kolumbije u kojoj je pobjeda imperativ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, ovo je najgori poraz moje karijere. Utakmica je završila nakon njihovog drugog gola nakon kojeg su imali puno prostora i bili su jako opasni”, rekao je izbornik Argentine Edgardo Bauza pa dodao:

“Prilično smo dobro kontrolirali loptu, ali radili smo previše grešaka. Tako da nismo stvorili puno prilika.”

“Utakmica protiv Kolumbije bit će drugačija, vjerujem da to može dobiti, ali nema pritiska na igračima”, zaključio je Bauza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Brazila Tite je istaknuo da nije očekivao ovakvu pobjedu.

“Rezultat iznad očekivanja. Ali sve je bilo lakše nakon prvog gola kada se Argentina morala otvoriti. Smanjili smo prostor Messiju i to je bilo najvažnije.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.