Lokomotiva dobila ozbiljno pojačanje na golu, 21-godišnjeg Brazilca iz Atletico Madrida

Foto: NK Lokomotiva

Iako sezona još uvijek traje, a s obzirom na završnicu Lige prvaka, prijelazni rok je u punom zamahu, a zahuktao se i u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, koja, dakako, ne može financijski parirati nekim puno jačim europskim ligama. Okolnosti su pomalo čudne, svakako neuobičajene, no, krenulo je, trguje se, kupuje, prodaje, odlazi i dolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski doprvak, zagrebačka Lokomotiva, koja je, a što se vidjelo već na samom startu nove sezone, daleko slabija nego što je to bila prošle sezone, pojačala se novim golmanom, mladim Brazilcem 21-godišnjim Alexom Dos Santosom, koji je stigao iz Atletico Madrida, u kojem je bio treći izbor. Mladi Brazilac stiže kao dio trampe Lokomotive i Atletica, a zapravo kao dio transfera za Ivu Grbića. Podsjetimo, Lokomotiva je napravila veliki transfer i prodala Grbića Atleticu za šest milijuna eura, a dovela ga je iz Hajduka – besplatno. Dakle, Atletico je u Lokomotivu poslao Alexa Dos Santosa, golmana iz svoje nogometne škole, a Lokomotiva će dobiti i 15 % od prodaje Grbića u neki drugi klub u budućnosti, što je za Lokomotivu povijesni transfer.

Da se radi o zanimljivom transferu svjedoči činjenica da je Alex Dos Santos imao nekoliko poziva u mladu reprezentaciju Brazila. U Madridu je potpisao ugovor, a bio je u društvu direktora Lokomotive Božidara Šikića te menadžera Juanme Lopeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.