Lokomotiva s 3:1 srušila Rijeku, Dinamo ostaje na vrhu ljestvice!

Zagreb, 28.04.2024 - Utakmica 32. kola HNL-a Lokomotiva - Rijeka. Na fotografiji Franjo Ivanović, Marin Leovac. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Rijeku 3:1 u posljednjem susretu 32. kola SuperSport HNL-a. Na vrhu ljestvice tako ostaje Dinamo kojega u sljedećem kolu očekuje gostovanje upravo na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva je dva pogotka postigla krajem prvog dijela, strijelci su bili Robert Mudražija u 37. i Marin Šotiček u 43. minuti. Na samom kraju, u 96. minuti, Šotiček se drugi put na ogledu upisao u strijelce. Jedini gol za Rijeku je dao Jorge Obregon u 67. minuti.

Rijeka je ovim porazom prepustila vrh ljestvice Dinamu koji ima bod više od riječkog sastava (72-71). Takvo je stanje prije velikog derbija iduće nedjelje na Rujevici između Rijeke i Dinama. Rijeka je posljednji put u prvenstvu izgubila krajem veljače, od Dinama, a između toga je imala sedam prvenstvenih pobjeda u nizu.

Lokomotiva je nastavila borbu s Osijekom za četvrto mjesto, ima opet samo bod manje u odnosu na Osječane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.