Lokosi nevjerojatno ispustili 3:0 protiv Rudeša, Osijek na pragu Europe

Zagreb, 18.5.2024. Utakmica 35. kola HNL-a Rudeš - Lokomotiva . foto HINA/ Tomislav Pavlek/ tp

Nogometaši Rudeša neočekivanim su preokretom protiv Lokomotive došli od 0-3 u prvom poluvremenu do 3:3 na kraju dvoboja i tako osvojili bod u posljednjoj utakmici na svom stadionu u oproštaju od HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki strijelac za Lokomotivu bio je Duje Čop (3, 45+2), a jednom je mrežu zatresao Mateo Marić (24). Čop je u 82. minuti propustio realizirati kazneni udarac za ‘hat-trick’.

Duje Korač (50), Tomislav Mrčela (87) i Vanja Šare (90+3) bili su strijelci za Rudeš, te uz sjajnog vratara Mateja Markovića, kreatori velikog preokreta.

Lokomotiva je prokockala priliku za prestizanje Osijeka i uspon na četvrto mjesto. Obje momčadi sada imaju po 51 bod, ali Osječani imaju bolji skor u međusobnim ogledima, a i utakmicu manje stoga je sve na njima uoči posljednje dvije utakmice. Već sutra Osijek pobjedom protiv Rijeke može osigurati natjecanje u Europi sljedeće sezone. Rudeš je sa osam bodova uvjerljivo posljednji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.