Lopetegui: Dinamo je kvalitetan protivnik, ovo ćemo proslaviti

lopezegui
Zagreb, 24.02.2022. - Uzvratna utakmica šesnaestine finala Europske nogometne lige: Dinamo - Sevilla. Na fotografiji Julen Lopetegui. foto HINA/ Daniel KASAP/ ml

Trener Seville Julen Lopetegui bio je zadovoljan s prolaskom u osminu finala Europske lige, ali priznao je da se njegova momčad napatila na Maksimiru protiv Dinama koji je slavio s 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dinamo je kvalitetan protivnik, Sevilla je morala patiti dobrim dijelom utakmice. U drugom dijelu bili smo bolji fizički, imali smo nekoliko prilika za nauditi Dinamu i zabiti gol. Kad to ne napraviš u ovakvoj utakmici protiv kvalitetnog protivnika, vrlo vjerojatno ćeš biti kažnjen. S kaznenim udarcem i crvenim kartonom, publika je počela vjerovati i situacija se zakomplicirala više nego što se trebala za Sevillu. Svaka pobjeda u Europi je vrijedna, ova vrijedi i sigurno će se proslaviti, rekao je Lopetegui.

Brojne ozljede brinu trenera Seville, ozlijedio se protiv Dinama Diego Carlos.

– Nakon svake utakmice imamo pitanja o ozljedama, brojni su razlozi za to, ali to ne treba odrediti ništa. Ipak, to nije važno, već nas stav kako se mi postavljamo prema tome, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.