Loš početak Slavena Bilića u Kini: Ivan Leko ga pobijedio u ‘hrvatskom’ derbiju

epa08834928 Manager Slaven Bilic of West Bromwich reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Bromwich Albion in Manchester, Britain, 21 November 2020. EPA/Cath Ivill / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Zbog hrvatskih trenera Hrvatima bi čak i kineska nogometna liga mogla postati zanimljiva. Naime, u 2. kolu kineske Superlige Shanghai Port savladao je Bijening Guoana sa 3:1. I ne bi to Hrvatima bilo posebno zanimljivo da se ne radi o dva kluba koje vode hrvatski treneri, Ivan Leko je na klupi Shanghaija, dok Slaven Bilić, inače bivši hrvatski izbornik, predvodi Beijing Guoan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom susretu je, kako smo već spomenuli, uspješnija momčad bila ona Ivana Leke, koja je slavila pobjedu od 3:1, sjajno su otvorili utakmicu, u samo četiri minute zabili su dva gola.

Ricado Lopes je u prvoj minuti iskoristio sjajno dodavanje Aarona Mooyja i prekrasno pogodio za prednost svoje momčadi od 1:0, dok je tri minute kasnije bilo 2:0, obrana Beijinga bila je neoprezna te je lopta došla do Lopesa, koji je zabio gol za 2:0.

Momčad Slavena Bilića se donekla vratila u susret u 22. minuti, Viera je zabio za 2:1, no to je bilo sve. Konačan rezultat postigao je Lu Wenjun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prva dva kola Shanghai Port Ivana Leke osvojio je maksimalan broj bodova, dok je Slaven Bilić doživio i drugi poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.