Loše vijesti za hrvatskog reprezentativca iz Milana: Inter se želi ”riješiti Brozovića jer je osramotio klub”?

Foto: Instagram

Iako je ne tako davno hrvatski reprezentativac, Marcelo Brozović, bio stožerni nogometaš Intera, koji je u to vrijeme ravnopravno s Juventusom vodio dvoboj za naslov prvaka, stvari su, nažalost krenule neželjenim tijekom. Naime, Brozović je upao u probleme, a navodno je njegov ostanak u Interu itekako upitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Brozović je zbog vožnje u pijanom stanju ostao bez vozačke dozvole, i nije to bilo dovoljno već se vrlo brzo našao u sukobu sa zakonom. Naime, prema pisanju talijanskih medija Brozović je navodno divljao po bolnici nakon što osoblje San Carlo bolnice nije htjelo preko reda primiti njegovog lakše ozlijeđenog prijatelja. Očito je Brozović ušao u žrvanj koji bi ga mogao odvesti u jednom sasvim suprotnom smjeru, a onda i daleko od nastupa na Europskom prvenstvu za Vatrene iduće godine, što bi bio snažan udarac za hrvatsku reprezentaciju.

Brozović se navodno nije odmah primirio ni poslije dolaska policije nego tek kasnije, tak kad su mu iz policije poslali ozbiljno upozorenje te mu zaprijetili ozbiljnim posljedicama hrvatski nogometaš se smirio. Brozović je prema pisanju talijanskih medija uznemiravao liječnike te druge pacijente, ponovno je ustanovljeno da je bio u alkoholiziranom stanju. Srećom, Brozović je smogao snage priznati pogrešku te se ispričao, no, to mu neće puno pomoći, ako je vjerovati informacijama koje dolaze iz Milana.

“Inter je izbjegao komentirati ovaj incident, no jasno je da je Brozović osramotio klub i da će njegovo ponašanje imati posljedice, pogotovo sada kada bi svima fokus trebao biti na završnici sezone koja će uvelike odrediti budućnost kluba. Osvajanje drugog mjesta i eventualno osvajanje Europske lige bila bi boca kisika za klub. Zbog svog ponašanja Brozović je završio na listi igrača koji su na raspolaganju za prodaju i zbog čega Inter ozbiljno razmatra što se nudi na tržištu”, piše ugledna talijanska Gazzetta dello Sport, inače savršeno obaviještena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku Gazzetta piše kako je ovo ”bila pozitivna sezona za Brozovića i Inter, ali…”

”Kod Brozovića još uvijek nešto nedostaje da bi klub mogao graditi na njemu budućnost i na kojeg bi se moglo računati da će donijeti titule u klupske vitrine. Inter se nakon ove sezone nalazi na raskrižju, a same izvedbe Brozovića na travnjaku možda neće biti dovoljne da ostane u klubu”, navodi u zaključku Gazzetta.

Prema nekim informacijama Brozović bi mogao biti dio transfera/trampe Intera i Juventusa, naime, Marcelo bi otišao u smjeru Torina, dok bi u pravcu Milana trebao otići Alex Sandro, lijevi bek talijanskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.