Loše vijesti za Osijek, kapetan dulje od očekivanog van terena

škorić osijek
Foto: fah

Nakon obavljenog detaljnijeg liječničkog pregleda magnetskom rezonancijom utvrđeno je kako su obje ozljede Mile Škorića, zarađene u susretu između Hrvatske i Bugarske u Dohi, takve prirode da mu slijedi obvezno mirovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znalo se da će propustiti nedjeljni derbi s Hajdukom, no ozljeda gležnja i kvadricepsa udaljit će ga na još neko vrijeme s terena. Prisilno će izbivati sljedećih 15 do 20 dana.

– Naravno da mi je žao, baš se može reći da je u pitanju peh. Želio sam odigrati što bolje taj susret za reprezentaciju, to mi je, uostalom, uvijek velika želja kada imam priliku nastupati za Hrvatsku i nikada se nisam štedio, niti u klupsku, niti u reprezentativnom dresu. Nisam ovaj puta imao sreće, ali brzo će proći i ta stanka koju ću morati odraditi i ne sumnjam da ću nakon toga opet biti spreman za sva iskušenja koja našu momčad očekuju u preostalim dvobojima do kraja sezone, rekao je Škorić.

Dinamo i Osijek su na vrhu ljestvice HNL s 57 bodova. Dinamo je prvi zbog bolje razlike u pogocima, a odigrao je utakmicu manje kao i treći Hajduk koji ima pet bodova manje od vodećeg dvojca. Rijeka je četvrta s 52 boda koliko ima i Hajduk, ali utakmicom više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvenstva još je osam kola, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.