Lovren: Mislim da mi igrači, navijači koji stoje iza nas, zajedničkim trudom i srcem možemo pobijediti Grčku

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Liverpoola u Mariboru su deklasirali slovenskog prvaka 7:0 u susretu trećega kola skupine E Lige prvaka. Cijelu utakmicu za Redse je odigrao hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo bitna pobjeda. Pokazali smo iznimno veliki karakter, posebno u drugom poluvremenu. Inače bi svaka ekipa stala u tim trenucima, mi smo pokazali da možemo još i želimo još, a možda na kraju bude bitna i gol-razlika, izjavio je Lovren za HRT.

Osvrnuo se Lovren i na Grke, protivnike Vatrenih u dodatnim kvalifikacijama.

Drago mi je što smo izvukli Grčku, koliko god da je teško. Mislim da mi igrači te navijači koji stoje iza nas, zajedničkim trudom i srcem možemo pobijediti. Bit će teška utakmica, to je ekipa koja se voli braniti, neće padati puno golova, ali čvrsto vjerujem do zadnje minute, rekao je Lovren koji se oporavio nakon problema s leđima i preponama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.