Lovren odgovorio na napade nakon slavlja uz Thompsona: ‘Možda su ljubomorni’

Foto: fah

Dejan Lovren odlučio je odgovoriti kritičarima nakon što je zapjevao Thompsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je za Novu TV komentirao kritičare: “Možda su ljubomorni što se tiče moje glazbene izvedbe, glazbenih sposobnosti”.

> Lovren zapjevao Thompsona na dočeku, komentatori ljuti na voditeljicu: ‘Otela mu je mikrofon’

Nakon dočeka Vatreni su otišli kud je tko htio, a tako su broncu zajednički proslavili Marcelo Brozović i Dejan Lovren. Društvo se skupilo u Brozovićevu kafiću, a sve su pratili i srpski mediji, kojima je zasmetalo što su Brozović i Lovren pjevali Čavoglave, veliki hit Marka Perkovića Thompsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren i Brozović dobili su podršku u Hrvatskoj, pa se tako na stranici ”Prva hrvatska liga” na Instagramu pojavila jedna takva poruka, a Lovren je ostavio komentar.

”Šaka bijednih, jadnih i ljubomornih ljudi. Mrze sve što je hrvatsko. Ustvari, mrze sebe prvo. Nije mi jasno kako rade u RH? Njima se zgadilo sinoć kad sam zapjevao pred cijelom Hrvatskom Lijepa li si”, napisao je hrvatski stoper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.