Lovren: ‘Roma je protiv Barcelone pokazala kvalitetu, ali mi nismo Barcelona’

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren oglasio se nakon uvjerljive Liverpoolove 5:2 pobjede protiv Rome u prvoj polufinalnoj utakmici nogometne Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je fantastična atmosfera od početka i pokazali smo ponovo našu kvalitetu. Zadnjih 15-ak minuta smo se borili s kontrolom utakmice, možda je razlog bio umor ili nešto drugo. Teško je objasniti, ali uvjeren sam da možemo ostvariti dobar rezultat tamo”, rekao je Lovren.

“Stvorili smo toliko prilika, zabili iz skoro svake. Mislim da nas je bio užitak gledati. Roma se ne boji igrati nogomet, ne boji se suprotstaviti momčadima kao što smo mi, ali možda će njihov pristup u idućoj utakmici biti drugačiji. Ako žele zabiti opet će morati napasti, ali kao što sam rekao, mi ćemo imati prilika tamo. Mi ćemo nakon ove utakmice otići tamo kao da je rezultat 0:0”, dodaje Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Roma je protiv Barcelone pokazala kvalitetu, da vjeruju i da mogu. Ali kao što sam rekao, mi nismo Barcelona”, poručio je.

Nahvalio je Salaha.

“Užitak je igrati s njim. On je tako briljantan čovjek na travnjaku i izvan njega. Samo da ostane zdrav i s njim možemo ispisati povijest”, zaključio je hrvatski branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.