Lovren: Želio sam se sakriti ispod stola

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren oglasio se nakon što je njegova velika pogreška obilježila poraz Liverpoola od Bilićevog West Hama (0:3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je u 29. minuti ‘poklonio’ gostima drugi pogodak nakon čega se ‘Redsi’ više nisu uspjeli vratiti. West Ham, za čijem kormilom sjedi Slaven Bilić, do kraja utakmice je zabio i treći pogodak. Lovren se nakon utakmice našao pod ‘teškom paljbom’. Bijesni fanovi su ga putem društvenih mreža zasipali uvredama, a neke su bile i neukusne.

Hrvatski stoper je dva dana šutio, a danas se obratio javnosti preko službene stranice Liverpoola.

“Ja sam prvi koji je bio razočaran svojom igrom. Poslije gola sam se želio sakriti ispod stola, Pogreške se događaju, ali ne mislim da će ovo uzdrmati mene i momčad,” kazao je Lovren dodavši: “U takvim trenucima moraš dignuti glavu i nastaviti dalje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je poručio kako cijelu ovu situaciju treba što prije zaboraviti i okrenuti se budućnosti.
“Moramo ovo što prije zaboraviti. Moramo vjerovati kako će biti bolje zbog naših navijača. Moramo skupiti glave i napornim radom krenuti naprijed. Znam da će biti bolje.”

Zanimljivo kako je Lovren bio među boljim igračima Liverpoola od prvog kola na ovamo, a tada se nitko od dežurnih “pljuvača” nije javljao. Osim što je klub potrošio 77.5 milijuna funti, od čega je 61.5 na napadače (Danny Ings je došao besplatno) koji su totalno neefikasni, Liverpool izgleda ni ove sezone neće biti blizu šampionske utrke. Gledajući širu sliku, za to je najmanje kriv Dejan Lovren…

Lovrenu sada slijede reprezentativne obveze i ogledi protiv Azerbajdžana i Norveške. Englesko prvenstvo se nstavlja 12. rujna kada Liverpool očekuje gostovanje kod Manchester Uniteda. Nakon četiri kola Liverpool se nalazi na sedmom mjestu sa sedam bodova, pet manje od lidera Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.