Lovro Majer: ‘Mislim da smo pokazali da se možemo nositi s Villarrealom i pobijediti ih u uzvratu’

Zagreb, 08.04.2021 - Prva utakmica četvrtfinala Europa nogometne lige: Dinamo - Villarreal. Na slici Lovro Majer, Daniel Parejo. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Dinamo je izgubio od Villarreala 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Držim da smo mogli bolje proći u prvoj utakmici s Villarrealom. Ali, isto tako, mislim da i dalje imamo rezultat s kojim možemo planirati prolazak u polufinale. Definitivno, i dalje smo u igri za prolazak. Moje mišljenje, a to nije demagogija, jest da smo pokazali da se možemo nositi s njima, te da ih u uzvratu možemo pobijediti”, kaže Lovro Majer za Sportske novosti.

“Moramo ih probati više napasti. Nadam se da ćemo u uzvratu imati pravu špicu. Bez laganja, nedostajala nam je u četvrtak prava špica. Nedostajali su nam Petković i Gavranović. Niti jednoj momčadi na svijetu ne bi bilo lako igrati bez klasičnih špic-igrača. No, bez obzira na to, držim da smo odigrali jednu dobru i čvrstu utakmicu. Da nije bilo tog jedanaesterca, vjerujem da bi se pričala drukčija priča”, ističe.

“Da, bio je problem jer smo radili upravo ono što je Villarreal htio. Ali, kad imaš negativan rezultat, kad gubiš 0:1, imaš osjećaj da ih trebaš stisnuti, oduzeti neku loptu, krenuti u napad. Villarreal živi za takvo razmišljanje suparnika jer su zaista prekvalitetni kad imaju loptu u posjedu. Definitivno, u tom segmentu smo zadnjih pola sata trebali to bolje odraditi. No, držim da je ukupno bilo dosta solidno s naše strane, bez obzira na poraz”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.