Lučić-Baroni: ‘Trudnoća je bila pomalo neočekivana, stigla je kao Božji znak’

Foto: fah

Život Mirjane Lučić-Baroni uvelike se promijenio u 2021. godini. Nema Twitter, nema Instagram, kako sama priznaje, nije lako pratiti njezinu karijeru, no jednom američkom novinaru otkrila je da nije zaključila karijeru i da će probati još jednom, iako je to izazov jer rodila je kći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je sve to pomalo neočekivano. Za takve stvari razgovarali smo da ih damo u Božje ruke i da će se stvari dogoditi onako kako je trebalo. Kad se sve to dogodilo kako je i trebalo, shvatili smo da je stigao znak, da je vrijeme da objavimo vijest”, otkrila je u intervjuu za Tennis, prenose Sportske novosti.

“Jedan od razloga zašto nisam ugasila Facebook je i taj što me podsjeća na taj moj put do polufinala na Australian Openu, te nevjerojatne pobjede i veliki rezultat. Naježim se kad to vidim”, kaže.

“Sve sam vidjela, bilo je uspona i padova. Sigurno imam puno toga za reći, načine kako opisati život, kako se stvari događaju. Ljudi pretpostavljaju da znaju puno o meni i što se dogodilo, a zapravo nemaju pojma. I što se sve događalo i s koliko sam se sranja u životu nosila nakon što sam napustila Hrvatsku. Da, mislim da će neki biti iznenađeni, a možda će i još više cijeniti moj uspjeh i daljnju ustrajnost”, zaključila je Mirjana Lučić Baroni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.