Luda utakmica u Gorici, domaćin slavio 5:4!

Foto: fah

U prvoj utakmici 25. kola HNL-a Gorica je kao domaćin svladala Istru 1961 s 5-4 (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Pule su vodili s 3-1 i bili nadomak pobjede, samo da bi Gorica s tri gola u četiri minute ostvarila preokret, a onda su u sudačkoj nadoknadi pala još dva gola. Pogotke za Goricu postigli su Slavko Bralić (30), Jurica Pršir (79-11m), Kristijan Fučak (81), Joey Suk (83) i Josip Mitrović (90+5), dok je dvostruki strijelac za Puljane bio Mounsef Bakrar (13, 42), a po jedan pogodak postigli su Facundo Caseres (55) i Darwin Matheus (90+4).

Posljednja Gorica sada ima 16 bodova, samo četiri manje od devetog Šibenika, dok je Istra 1961 ostala šesta s 31 bodom, dva manje od četvrtog Varaždina i petog Slavena Belupa.

Na vrhu je Dinamo s 56 bodova, drugi Hajduk ima 44, a treći Osijek 36.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu u 25. kolu igraju Lokomotiva i Slaven Belupo te Šibenik i Dinamo, a u nedjelju Rijeka i Varaždin (HTV2, 15 sati) te Osijek i Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.